Page 9 of 11

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 11:29 am
by kuroichi
masstronaut wrote:A new dawn, coming soon. Tomorrow morning at the latest.
ha ha ha ha.

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 12:17 pm
by Syn303
Probaby just gonna be another artist interview by the looks of it. I wish Elektron would just cut the bullshit secrecy and announce whatever it is they are *supposedly* working on?

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 12:42 pm
by JSRockit
I hear that Syn303 ... but that's not their style...I guess they have to make their 100 or so fanboys drool first?

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 1:54 pm
by kuroichi
Whatever happened to just releasing a product..?

Maybe it's a UW update to their Machinedrum T-shirts.

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 2:00 pm
by TrondC
kuroichi wrote:Whatever happened to just releasing a product..?

Maybe it's a UW update to their Machinedrum T-shirts.
:) with a graphic display of the sample and two controller knobs strategically placed on each nipple ;)

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 16, 2009 4:10 pm
by Syn303
TrondC wrote:
kuroichi wrote:Whatever happened to just releasing a product..?

Maybe it's a UW update to their Machinedrum T-shirts.
:) with a graphic display of the sample and two controller knobs strategically placed on each nipple ;)
won't that become a p**n T-shirt ?

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Fri Sep 18, 2009 6:13 am
by Shanesaw
kuroichi wrote:Whatever happened to just releasing a product..?

Maybe it's a UW update to their Machinedrum T-shirts.
Two words - discussion forums...

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Sun Sep 20, 2009 2:16 am
by RobotHeroes
A split function for the MD would be cool. Like say if you wanted to play continuously and you mute then select what you muted and then load parts of a kit into said slots without having to stop.

Yeah you can probably be creative like load another kit during a transitional time of a track or 2 kits in 1 but this split thing that came to mind would be cool. Probably not possible but who knows.

-Sampler/Sequencer with modular capabilities and a solid song mode
2(4) Channel Dj Mixer with loopers and FX
-Elektron Autotune
Midi timing upgrade kit (I am kidding!)
-Hardware performance interface to control MD and MnM
Thongs
-MKVI refresh because they ran out of parts for MKIII's
Handcrafted wood case editions
-3.5 disk drive add on to load samples faster
OS updates

Just fueling the flames.

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Sun Sep 20, 2009 3:28 am
by cartesia
^ Should be doable,

sounds like the "X-mix" feature of the command station. - just switches a single track at a time, instead of a whole group.. so you're not putting extra processing load on, just can gradually shift from one pattern to the next

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Mon Sep 21, 2009 1:02 pm
by JSRockit
It's going to be an Emulator emulator.

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Mon Sep 21, 2009 4:44 pm
by GeneralBigbag
cartesia wrote:^ Should be doable,

sounds like the "X-mix" feature of the command station. - just switches a single track at a time, instead of a whole group.. so you're not putting extra processing load on, just can gradually shift from one pattern to the next
Unless the group of 16 tracks is a single object in the code driving it - like, if it's set up to load the group into memory, and then everything is set to access objects within the group...

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 23, 2009 1:40 am
by stikygum
That would be sweet if Elektron made a hardware sequencer and finally cracked the code to allow it to control software sequencers like Logic. I wish there was a x0x hardware sequencer controller on the market for selecting/deselecting steps of a sequence in software. With a couple assignable controllers onboard to assign your most used parameters. I'd buy it instantly. Wouldn't ever think twice about buying a TR909 again.

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 23, 2009 1:59 am
by Stab Frenzy
You mean like the APC40 and Max for Live?

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Wed Sep 23, 2009 4:03 am
by cartesia
GeneralBigbag wrote:
cartesia wrote:^ Should be doable,

sounds like the "X-mix" feature of the command station. - just switches a single track at a time, instead of a whole group.. so you're not putting extra processing load on, just can gradually shift from one pattern to the next
Unless the group of 16 tracks is a single object in the code driving it - like, if it's set up to load the group into memory, and then everything is set to access objects within the group...
I guess... But given the nature of the 'machines' you'd think their code would be pretty highly compartmentalised objects, all residing within a greater object for the whole group.. even if they can only switch entire groups at once, it wouldn't be hard to create a hybrid group, then switch it in all at once - it depends though, I dont know.. can the elektron gear handle instantaneously switching everything in the group at once?

Re: So... What's up at Elektron?

Posted: Mon Oct 12, 2009 9:19 pm
by RobotHeroes
Elektron.se is down. Either someone tripped on the servers power chord or they are getting ready for that big T-shirt update.