Clavia site and info about Nords

Discussions about anything analog, digital, MIDI, synth technology, techniques, theories and more.
Post Reply
User avatar
vcs3
Supporting Member!
Supporting Member!
Posts: 342
Joined: Sat Sep 17, 2005 9:22 am
Gear: BitOne,DX7II, M-1000, ESQm, Procussion, NanoSynth, VL1, P2500, K5000R, FS1r, JX-3P, Ju-60,HR-16, CZ1000, RX-5,K2600S, Nord G1r, G2, XL-7, Shuthri-1
Location: Lusitania

Clavia site and info about Nords

Post by vcs3 » Sat Dec 12, 2009 10:44 pm

I need info about Clavia's Nord series,
but their site is down.
Any one know what's happen to Clavia and where can I get info (Manuals, specs, etc) about Nord series?

Thank you in advance for your help.

User avatar
Gianni
Moderator
Moderator
Posts: 319
Joined: Mon Feb 25, 2008 3:55 pm

Re: Clavia site and info about Nords

Post by Gianni » Sat Dec 12, 2009 10:50 pm


User avatar
vcs3
Supporting Member!
Supporting Member!
Posts: 342
Joined: Sat Sep 17, 2005 9:22 am
Gear: BitOne,DX7II, M-1000, ESQm, Procussion, NanoSynth, VL1, P2500, K5000R, FS1r, JX-3P, Ju-60,HR-16, CZ1000, RX-5,K2600S, Nord G1r, G2, XL-7, Shuthri-1
Location: Lusitania

Re: Clavia site and info about Nords

Post by vcs3 » Sun Dec 13, 2009 11:00 am

Thanks Gianni, but that site is also death,
and it didn't have the same info as the clavia.se our clavia.com

User avatar
Gianni
Moderator
Moderator
Posts: 319
Joined: Mon Feb 25, 2008 3:55 pm

Re: Clavia site and info about Nords

Post by Gianni » Sun Dec 13, 2009 7:19 pm

vcs3 wrote:Thanks Gianni, but that site is also death,
and it didn't have the same info as the clavia.se our clavia.com
Weird, it works for me. And clavia.se always redirected me there. Have you tried with another browser?

User avatar
vcs3
Supporting Member!
Supporting Member!
Posts: 342
Joined: Sat Sep 17, 2005 9:22 am
Gear: BitOne,DX7II, M-1000, ESQm, Procussion, NanoSynth, VL1, P2500, K5000R, FS1r, JX-3P, Ju-60,HR-16, CZ1000, RX-5,K2600S, Nord G1r, G2, XL-7, Shuthri-1
Location: Lusitania

Re: Clavia site and info about Nords

Post by vcs3 » Sun Dec 13, 2009 9:45 pm

Thanks too your clue I found the problem:
it's my provider :-((((
With another ISP I can reach clavia.com.

Thanks a lot.

Post Reply