a quick question about Roland d50 sysex

Discussions about anything analog, digital, MIDI, synth technology, techniques, theories and more.
Post Reply
User avatar
philip
Active Member
Active Member
Posts: 625
Joined: Sun Jun 26, 2005 6:52 pm
Real name: Philip
Contact:

a quick question about Roland d50 sysex

Post by philip » Sat Apr 16, 2016 2:01 am

Hi, I'm sending sysex from my d50 PC editor to my d50. First sys file, and all 64patches loaded fine ad stayed in memory. Now, every time I send sys file, it's always "midi error" on my d50 display and only first 6 patches I loaded are staying in memory.
Why is that?

User avatar
synthRodriguez
Supporting Member!
Supporting Member!
Posts: 372
Joined: Sat Apr 25, 2009 11:46 pm
Real name: Scott
Gear: Moog - Roland - Yamaha
Location: Western Ohio

Re: a quick question about Roland d50 sysex

Post by synthRodriguez » Sat Apr 16, 2016 2:50 am

Slow down the PC dump rate?

User avatar
philip
Active Member
Active Member
Posts: 625
Joined: Sun Jun 26, 2005 6:52 pm
Real name: Philip
Contact:

Re: a quick question about Roland d50 sysex

Post by philip » Sat Apr 16, 2016 12:32 pm

scottrod wrote:Slow down the PC dump rate?
It's helped, thanks

Post Reply