Page 2 of 2

Re: Elektron Analog 4 to double as FX processor?

Posted: Sun Aug 24, 2014 11:33 pm
by ColorForm2113
phesago wrote:watching it now. the video seems out of sync with the tune.


That guy knows elektron boxes inside and out. Everytime I watch something he does i learn some neat trick or short cut that isnt in a manual. Tekereth(?spelling) has pretty good info on how to use elektrons.


I would be happy with just MD, MnM and an octatrack, though being able to drop in random patches per step on the a4 is pretty baller.
yeah its sped up in the begining and seems to fluctuate

i think this is the guy you were talking about, Tarekith

Re: Elektron Analog 4 to double as FX processor?

Posted: Fri Nov 04, 2016 9:31 pm
by Burrowstdb


Hey am using the A4 as a sequencer for my make noise o coast through the FX track is there any way of using the A4s delay and reverb also on the o coast?

Thanks Tom

Re: Elektron Analog 4 to double as FX processor?

Posted: Sun Nov 06, 2016 11:58 am
by Stab Frenzy
Burrowstdb wrote:Hey am using the A4 as a sequencer for my make noise o coast through the FX track is there any way of using the A4s delay and reverb also on the o coast?

Thanks Tom
Yes, plug it into the external input. All the details are covered in the manual.