Yamaha A3000 Outputs

Discussions about anything related to samplers and sampling techniques.

Yamaha A3000 Outputs

Postby Brad » Sat Jan 26, 2008 8:49 pm

Hi there,

Are the outputs on the A3000 Balanced, I think not, but can anyone shed some light on this? I do have the output expansion board, not sure if thats any different from the main outs.

Cheers,

Brad.
Brad
Newbie
Newbie
 
Posts: 25
Joined: Thu May 25, 2006 1:01 am

Postby Altitude » Sat Jan 26, 2008 9:05 pm

no they are not. IIRC the AIB adds spdif and more analog outs
User avatar
Altitude
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 1220
Joined: Sun Sep 24, 2006 7:25 pm
Location: Michigan


Return to Samplers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests