Yamaha A3000 Outputs

Discussions about anything related to samplers and sampling techniques.
Post Reply
Brad
Newbie
Newbie
Posts: 25
Joined: Thu May 25, 2006 1:01 am

Yamaha A3000 Outputs

Post by Brad » Sat Jan 26, 2008 8:49 pm

Hi there,

Are the outputs on the A3000 Balanced, I think not, but can anyone shed some light on this? I do have the output expansion board, not sure if thats any different from the main outs.

Cheers,

Brad.

User avatar
Altitude
Expert Member
Expert Member
Posts: 1220
Joined: Sun Sep 24, 2006 7:25 pm
Location: Michigan

Post by Altitude » Sat Jan 26, 2008 9:05 pm

no they are not. IIRC the AIB adds spdif and more analog outs

Post Reply