:):)

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.
Post Reply
multipackvitamin
Junior Member
Junior Member
Posts: 174
Joined: Wed Aug 17, 2005 3:23 pm

:):)

Post by multipackvitamin » Tue Jul 03, 2007 2:03 pm

:):)
Last edited by multipackvitamin on Tue Jan 14, 2014 12:04 am, edited 1 time in total.

User avatar
micahjonhughes
Active Member
Active Member
Posts: 703
Joined: Fri Mar 09, 2007 4:27 pm
Location: Chicago

Post by micahjonhughes » Tue Jul 03, 2007 2:13 pm

You are going to run the line out into the talk box. You will then need a mic to record the voice.

multipackvitamin
Junior Member
Junior Member
Posts: 174
Joined: Wed Aug 17, 2005 3:23 pm

Post by multipackvitamin » Wed Jul 04, 2007 12:51 pm

:):)
Last edited by multipackvitamin on Tue Jan 14, 2014 12:24 am, edited 1 time in total.

User avatar
micahjonhughes
Active Member
Active Member
Posts: 703
Joined: Fri Mar 09, 2007 4:27 pm
Location: Chicago

Post by micahjonhughes » Wed Jul 04, 2007 3:44 pm

Yes.

multipackvitamin
Junior Member
Junior Member
Posts: 174
Joined: Wed Aug 17, 2005 3:23 pm

Post by multipackvitamin » Wed Jul 04, 2007 10:18 pm

:):)
Last edited by multipackvitamin on Tue Jan 14, 2014 12:24 am, edited 1 time in total.

User avatar
xpander
Synth Explorer
Synth Explorer
Posts: 1541
Joined: Sat Jun 02, 2007 7:15 am
Gear: UltraProteus, Xpander, 200e, Minimoogs, Radias, Prophet VS, PolyEvolver, Arp 2600
Location: los gatos, california
Contact:

Post by xpander » Thu Jul 05, 2007 2:20 am

multipackvitamin wrote:do i not need a cable to go back into the PC from the talkbox?

so one cable from line out of PC into talkbox, and one cable from talkbox back into PC line in ?
the talkbox output is to the tube. you mic the tube. no need for anything else back to the computer.

Post Reply