Page 1 of 1

Fix Juno-6

Posted: Tue Feb 24, 2009 7:33 pm
by baconesbass
Hi! I'm new at VintageSynthExplorer, and I just want to repair a Juno-6 of my friend.

I tell you the issue...
When Pulse wave is selected, notes from C0 to B2 doesn't produce sound.

Any idea, about what happens? I have schematics for Juno6, and also a bit know-how of electronics, but a little aid would not been bad

thks for all and excuses for my english

Re: Fix Juno-6

Posted: Wed Feb 25, 2009 4:11 am
by Bross
Does it happen for all PWM switch and PWM slider settings? Does it happen every time one of those notes is played or only sometimes? Does the problem affect the presets?

Re: Fix Juno-6

Posted: Wed Feb 25, 2009 4:30 am
by Stab Frenzy
baconesbass wrote:Juno-6
Bross wrote:Does the problem affect the presets?
I'm guessing that's a no. :)

baconesbass: So does the sawtooth osc work fine? How about the sub-osc? Does the sub-osc behave differently depending on which waveform is selected?

Re: Fix Juno-6

Posted: Wed Feb 25, 2009 4:33 am
by Bross
c**p, I was just coming back to edit that. :oops:

Re: Fix Juno-6

Posted: Wed Feb 25, 2009 11:19 am
by baconesbass
In a few days I can explain you with all details what is happen. Actually I don't have the juno, but next week my friend will bring it me.

He says me that all the rest is working fine, the sawtooth osc, and sub-osc are fine in all keys.
I supose it happens every time one of this notes is played with pulse osc is selected.

Re: Fix Juno-6

Posted: Wed Feb 25, 2009 11:20 am
by baconesbass
All switchs and sliders are in good condition too

Re: Fix Juno-6

Posted: Sat Feb 28, 2009 2:27 pm
by Diametro
Image
Image
Image
Image