getting my 303 to go nuts

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.
Post Reply
princefan3
Active Member
Active Member
Posts: 373
Joined: Sun Mar 30, 2008 12:27 pm

getting my 303 to go nuts

Post by princefan3 » Sun Mar 29, 2009 5:26 pm

hi struggling on this one.
currently run a drumstation from atari seq...
now, i use the din sync on the drumstation to get it to fire off the 303 so they work in time.
good so far...
but i want the 303 to play a lot faster than the tempo of the drumstation.the 303 just plods along
and sounds boring at present.
how do i get the drumstation to play at say 148 bpm and the 303 to go nuts but stay in time..?
thankyou.

User avatar
premieklovn
Active Member
Active Member
Posts: 521
Joined: Tue Oct 25, 2005 4:50 pm
Gear: T.O.N.T.O
Band: Monomen
Location: Oslo
Contact:

Re: getting my 303 to go nuts

Post by premieklovn » Sun Mar 29, 2009 5:44 pm

296 BPM 303? :D

User avatar
Syn303
Expert Member
Expert Member
Posts: 1400
Joined: Fri Apr 06, 2007 3:46 pm
Gear: Quite a bit...
Band: Syn303
Location: UK
Contact:

Re: getting my 303 to go nuts

Post by Syn303 » Sun Mar 29, 2009 7:58 pm

princefan3 wrote:hi struggling on this one.
currently run a drumstation from atari seq...
now, i use the din sync on the drumstation to get it to fire off the 303 so they work in time.
good so far...
but i want the 303 to play a lot faster than the tempo of the drumstation.the 303 just plods along
and sounds boring at present.
how do i get the drumstation to play at say 148 bpm and the 303 to go nuts but stay in time..?
thankyou.

Your just not any good at using that 303, so give it to me instead.
| syn303.bandcamp.com | soundcloud.com/syn303 |

princefan3
Active Member
Active Member
Posts: 373
Joined: Sun Mar 30, 2008 12:27 pm

Re: getting my 303 to go nuts

Post by princefan3 » Mon Mar 30, 2009 9:36 am

i take it then that when i click on the sync mode on atari i can tell it to play faster somehow..??? 296 bpm
thanks.

Post Reply