Roland MKS80 - No sound...

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.
Post Reply
paugui
Active Member
Active Member
Posts: 355
Joined: Fri Aug 19, 2005 12:47 pm
Location: Marinha Grande, Portugal / Oslo, Norway

Roland MKS80 - No sound...

Post by paugui » Fri Apr 08, 2011 11:42 am

Hi

I was trying to play with my Roland MKS80 today but unfortunately I can't seem to get any sound.
I checked the MIDI Chanel and I am using the correct one and the MIDI message LED blinks when I play, but no sound comes out, either from the phones out or from the unbalanced outputs...
Anyone has an idea of what might be the problem?


Thanks in advance,
Best

Paulo

User avatar
rhino
Supporting Member!
Supporting Member!
Posts: 2607
Joined: Sat Aug 02, 2008 5:00 pm
Real name: bill
Gear: keepers:
Kurzweil K2500x
Ensoniq TS-12
Yamaha SY-99
Alesis QS-8
Roland JD-800
Roland JX-10
Akai AX-80
Ensoniq SQ-80
Korg DSS-1
Moog Mini
Fizmo
Location: kentucky hills

Re: Roland MKS80 - No sound...

Post by rhino » Fri Apr 08, 2011 2:09 pm

First thoughts:
1) power-on muting circuit
2) voice summing amp
When the wise man points to the stars, the fool looks at the finger.
- Confucius

paugui
Active Member
Active Member
Posts: 355
Joined: Fri Aug 19, 2005 12:47 pm
Location: Marinha Grande, Portugal / Oslo, Norway

Re: Roland MKS80 - No sound...

Post by paugui » Fri Apr 08, 2011 2:11 pm

Hi

Thanks for your reply.

I have sorted it out, not sure how, but it's working now...

Post Reply