Crumar DP-50 output problem

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.
Post Reply
jon83
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Dec 01, 2016 10:56 pm

Crumar DP-50 output problem

Post by jon83 » Thu Dec 01, 2016 11:05 pm

Hi all,

Wondering if someone might be able to help. I've got an old Crumar DP-50, it's been working fine, but today I accidentally pulled out a connector whilst it was on, and now the output is filtered. Sounds kind of like it's been low cut, almost like a telephone. All the matching VCAs on it I could find I've swapped around, and cant see any caps that are blown, so scratching my head as to what it could be. I'm very new to understanding electronics, so I'm sure this is an easy fix for someone. Any help would be massively appreciated.

Jon

jon83
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Dec 01, 2016 10:56 pm

Re: Crumar DP-50 output problem

Post by jon83 » Fri Dec 02, 2016 1:34 am

Have got the schematic if that would help.

Giovenuti
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2019 6:33 am

Re: Crumar DP-50 output problem

Post by Giovenuti » Sat May 25, 2019 6:41 am

Hi, have you solved the problem of your crumar dp50?
Have you recovered the scheme? I
f yes, send me a copy, I can help you.
My Email: giovenuti@librro.it
Thanks

Post Reply