Novation Astation

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.
Post Reply
fritsdebeer.nl
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Dec 25, 2016 6:51 pm

Novation Astation

Post by fritsdebeer.nl » Sun Dec 25, 2016 6:56 pm

Hi, new here

I just got the the Novation A Station.

Did work for a while but now the Program button blinks and can't get it to stop
I have treed a lot of settings. i am sure it must be a simple one to set it but can't seem to find the right one

Were to start ??

JeEA
Junior Member
Junior Member
Posts: 104
Joined: Sun Oct 25, 2015 2:49 pm

Re: Novation Astation

Post by JeEA » Wed Jul 26, 2017 8:19 am

Try moving All switches. Mine went crazy the display blinking and nothing helped.
Moved All switches and suddenly it worked

Post Reply