Juno-106 Sine Wave.

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.

Juno-106 Sine Wave.

Postby neandrewthal » Mon Nov 20, 2006 7:17 am

I just soldered in a new lfo depth slider to replace the old broken one in my Juno-106. It works fine but now when I turn off the saw and pulse waveforms the sine wave won't sound. Does anyone have any idea how I might have screwed it up and how to fix it?
User avatar
neandrewthal
Active Member
Active Member
 
Posts: 472
Joined: Thu Aug 31, 2006 5:43 am
Location: Ontari-ari-o

Postby dougt » Mon Nov 20, 2006 9:51 am

Uhh, what sine wave? The only sine wave it has is when the filter resonance is set to oscillate...
dougt
No Longer Registered
 

Postby neandrewthal » Mon Nov 20, 2006 7:20 pm

I read somewhere it was supposed to play a sine wave when the pulse wave and saw wave were turned off. Maybe what I was hearing before was just the suboscillator.
User avatar
neandrewthal
Active Member
Active Member
 
Posts: 472
Joined: Thu Aug 31, 2006 5:43 am
Location: Ontari-ari-o

Postby memo » Mon Nov 20, 2006 7:39 pm

neandrewthal wrote:I read somewhere it was supposed to play a sine wave when the pulse wave and saw wave were turned off. Maybe what I was hearing before was just the suboscillator.


Nope - if you turn off the saw, the pulse, and turn down the suboscillator, you won't hear anything unless the resonance is at max.

If you have keytracking on max, and tune the filter cutoff when the filter is self-oscillating, you can have a playable sinewave across the keyboard.
User avatar
memo
Junior Member
Junior Member
 
Posts: 173
Joined: Mon May 29, 2006 3:53 am
Location: Berkeley, CA


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests